Новий сезон Першої ліги: чого очікувати від «Прикарпаття»?


У найближчу суботу відбудеться старт нового сезону Першої ліги України з футболу. Які перспективи «Прикарпаття» новому чемпіонаті, розмірковуємо з аналітиками БК Паріматч від Fanday.net?

Поліпшити результати

Попередній розіграш Першої ліги «Прикарпаття» не може занести собі в актив. Клуб з Івано-Франківська прийшов до фінішу на 14-й позиції загального заліку. По ходу сезону команда змогла здобути вісім перемог і шість нічиїх, програвши 16 матчів своїм суперникам.

Ці результати дозволили набрати в цілому 30 очок і забезпечили збереження прописки в Першій лізі, що власне й прогнозували аналітики БК Паріматч. Відзначимо, що зону вильоту команді вдалося випередити тільки на шість балів за рахунок перемог над «Волинню» (2:0) і «Краматорському» (3:1) в заключних турах.

Кадрові зміни

Керувати командою в новому чемпіонаті продовжить Олег Рипан. Спеціаліст продовжить роботу в якості виконуючого обов'язки головного тренера. Допомагати йому як і раніше буде Василь Яцурак.

В ході літньої паузи склад «Прикарпаття» покинув ряд футболістів. Серед них Андрій Андрійчук, Орест Януш, Анатолій Ульянов і Андрій Вацеба.

При цьому, «Прикарпаття» офіційно оголосило про початок партнерських відносин з «Рухом». В ході співпраці клуби будуть обмінюватися досвідом, і надавати один одному футболістів, а також розвивати дитячо-юнацькі школи.

Яким буде старт чемпіонату?

Перший поєдинок в новому сезоні Першої ліги «Прикарпаття» проведе 24 липня. У цей день команда вирушить на гостьовий матч проти «Ужгорода». У майбутньому поєдинку аналітики букмекерської контори Паріматч прогнозують перемогу клубу з Івано-Франківська. Ставки з такою умовою приймаються по коефіцієнту 1.90, а шанси господарів здобути перемогу оцінюються в 4.10, нічия – 3.80.

Відзначимо, що минулий сезон ФК «Ужгород» провів у Другій лізі. Команда стала срібним призером, поступившись титулом «Поділлю», але все одно отримала підвищення в класі. Перш суперники не зійшлися в очних протистояннях.

У поєдинку другого туру чемпіонату, який пройде 31 липня, «Прикарпаття» зіграє на виїзді проти «Олімпіка». Донецький клуб несподівано для багатьох знявся з УПЛ і змінив власників. Потім колектив з Івано-Франківська проведе домашній поєдинок проти відродженого «Металіста» з Харкова - зустріч відбудеться 8 серпня.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!