Облрада призначила нового начальника Коломийського БТІ


Івано-Франківська обласна рада на засіданні 27 жовтня, проголосувала за призначення начальника обласного комунального підприємства "Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації".

Як повідомив під час доповіді заступник голови обласної ради Василь Гладій, 12 жовтня відбулося засідання наглядової ради цього комунального підприємства. на якому розглянули питання про призначення нового начальника, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Документи на конкурс подали дві особи: Яремин Олег Михайлович, який працює на цьому підприємстві юрисконсультом та Коваль Назар Іванович, який три роки був виконувачем обов'язків керівника. За результатами засідання, наглядова рада прийняла рішення погодити кандидатуру Олега Яремина на посаду начальника обласного комунального підприємства "Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації" та внести це питання на розгляд обласної ради. Призначення на три роки",- каже Василь Гладій.

Під час запитань депутат облради Роман Ткач наголосив, що практика призначення в.о. на такий довгий термін є негативною.

"Людина на посаді була три роки, підписувала документи, приймала рішення, але сьогодні ми не почули жодного звіту. Це шкідливий приклад",- каже депутат.

За призначення Олега Яремина на посаду проголосували 44 депутати.

На завершення, депутати попросили нового керівника в кінці року, або на початку наступного, прозвітувати перед обласною радою про роботу підприємства за три роки.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!