Очільник Мінрегіонбуду Геннадій Темник: Наші зусилля спрямовуються на забезпечення вчасного входження в опалювальний період


Активізувати роботу щодо проведення своєчасних розрахунків підприємств житлово-комунального господарства за спожиті енергоносії – з такою вимогою до регіонів звернувся Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

Сьогодні в Дніпропетровську за дорученням Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула він провів кущову нараду за участю представників Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Полтавської та Харківської областей.

«Питання розрахунків підприємств житлово-комунального господарства за спожиті енергоносії є одним із пріоритетних у галузі та перебуває під постійним контролем Міністерства і під особистим контролем Прем’єр-міністра України Миколи Азарова. Кожен, думаю, розуміє, що всі наші зусилля спрямовуються на забезпечення вчасного входження в опалювальний період і на якісне надання послуг», - наголосив Міністр.

Він висловив сподівання, що керівники підприємств відповідально виконають поставлене завдання, а Мінрегіон проконтролює.

Таку ж нараду сьогодні в Чернівцях за участю представників Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей провів перший заступник Міністра Григорій Семчук.