Олег Тягнибок заявив, що МВС продовжує ''зачистку'' добровольців


У "Свободі" заявили про чергове підтвердження політичного переслідування підлеглих Авакова членів партії.

А все через звільнення бійця батальйону "Січ", полтавчанки Алли Федорченко з органів МВС за нібито участь в акції 31 серпня під ВР. Хоча в той час вона була на передовій, в Пісках-Водяному.

"Переслідують, звинувачують, залякують, оббріхують не тому, що винний, а тому, що націоналіст, доброволець, свободівець! Цій владі це так не минеться! Алла Федорченко повідомила у Фейсбуці: "Отримала "подарунок" від ГУ МВС України в місті Києві. Здивувало, бо із 01 серпня по 06 вересня 2015 року я перебувала на Сході України, а саме - у с. Водяне під ДАП, як волонтер. Це можуть підтвердити мінімум 30 осіб. Це ще раз підтверджує факт, що націоналістів, а особливо свободівців, нинішній режим Порошенка-Авакова та їхні прихвостні бояться як вогню", - написав Олег Тягнибок на сторінці радіо "Голос Свободи", виклавши витяг з наказу про звільнення.

лист

Як зазначається, Алла Федорченко – доброволець батальйону "Січ" з червня, офіційно зарахована в МВС 4 липня 2014 року, кандидат в депутати Полтавської міської ради від ВО "Свобода".

Алла Федорченко