Олександр Поворознюк отримав протокол за ДТП у Городенці, був тверезий


Український бізнесмен Олександр Поворознюк потрапив у дорожньо-транспортну пригоду дорогою на футбольний матч кубка України у Городенці 21 серпня між місцевим клубом "Пробій" та "Інгульцем".

 Про це повідомив сам Поворознюк у своєму Facebook.

"Їхав на футбол "Кубок України" в Івано-Франківську область, за 10 км до місця призначення не впорався з керуванням", — написав Поворознюк.

 

Він також оприлюднив фото наслідків аварії. На них видно понівечену машину ззовні та зсередини. Авто врізалось у бетонний паркан.

У ГУНП Прикарпаття розповіли Бліц-Інфо, що аварія сталася у Городенці. Додамо, що це сталося на вулиці Станіславська. У поліції кажуть, що Поворознюка перевірили на алкоголь - був тверезий. На нього склали протокол за статтею 124 КУпАП - це порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн)

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!