Онкохворому Сашку, якого посвятили в патрульні, стало краще


Всі пам'ятають історію Сашка, якого посвятили в патрульні.

10-річний Олександр Андрійчук із Кіцманського району декілька років хворіє на рак. Мама обійшла з ним усіх можливих лікарів. У хлопчика пухлина мозку з метастазами, діагноз – медулобластома. Хлопчик мріє стати поліціянтом. Тож більше сотні співробітників з різних підрозділів буковинської поліції разом з колегами з Прикарпаття завітали до Сашка й здійснили його мрію

Поліцейські, аби підтримати хлопчика з раком, взяли його із собою на патрулювання і подарували мініформу. 

Навіть у важкому стані в реанімації, під апаратами, він не розлучався зі своєю шапкою поліцейського. І ця віра в свою супер силу поліцейського, тримає його. Про це повідомила волонтерка, яка опікується Сашком і його мамою Марта Левченко, пише Бліц-Інфо з посиланням на пресслужбу Нацполіції.

"Він ще в лікарні, але вже значно краще! Колеги поліцейські не залишають свого Сашка і це дає йому сили боротися! Навіть у важкому стані в реанімації, під апаратами він не розлучався із своєю шапкою поліцейського. Ця Служба, ця потрібність, дає йому сили і бачення себе у майбутньому. І поки ми шукаємо клініку, яка візьметься за порятунок Сашки, ця віра в свою супер силу поліцейського, тримає його. Дякуємо нашим чарівникам Патрульній Поліції",- написала волонтер.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.

Завжди цікаві новини!