«Перлина Придністров’я» відкрила спортивну зміну для 103 дітей Прикарпаття


З 15 серпня 2013 року ПЗОВ «Перлина Придністров’я» відкрив додаткову спеціалізовану спортивну зміна для 102 дітей нашого району та області за часткове фінансове сприяння відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, Фонду по тимчасовій втраті працездатності та батьків.

Увесь час відпочинку дітей розписаний – починаючи із ранкової гімнастики о восьмій ранку, закінчуючи іграми та дискотекою близько десятої вечора.

Досвідчені вихователі, педагоги-організатори спланували цікаву програму: проведення різноманітних конкурсів, пізнавальних та розважальних програм, спортивних змагань. У програмі табірної зміни і «Веселі старти», «Малі олімпійські ігри», «Нумо, хлопці» і «Нумо, дівчатка», конкурси красуні та красеня. А ще нескладні походи і прогулянки по лісу допомагають дітям здійснити інструктори по спорту. Кожний день насичений різними заходами, багаточисельними розвагами.

Кожен колектив під час такої профільної оздоровчої зміни мав можливість поєднати відпочинок з навчанням, тому у розкладі будуть і тренування і відпочинок, спортивні змагання та творчі вечори.