Перша ліга. «Прикарпаття» у домашньому матчі розгромило «Черкащину»


В Івано-Франківську зустрічалися команди, які останнім часом не радували своєю грою і результатами уболівальників. "Прикарпаття" програло п’ять останніх матчів, а про безвиграшну серії "Черкащини" вже можна складати легенди. Черкащани не можуть перемогти в 23 матчах поспіль!

Обом суперникам відступати нікуди, адже потрібно, нарешті, виправляти негативну статистику. З огляду на це, гра обіцяла бути цікавою. Відзначимо, що "Прикарпаттю" в цій грі не могли допомогти дискваліфіковані Семотюк і Барчук, а "Черкащина" недорахувалася Дмитренка, пише Sport Arena

Перший тайм не приніс запального футболу, хоча не можна сказати, що гра проходила в центрі поля. Другий тайм вийшов більш насиченим на події. Вже на 52-й хвилині Кузьмин навісив з лівого флангу і Цурупін ударом головою зрізав м’яч у власні ворота - 1:0. А через декілька хвилин той же Кузьмин навісив з кутового, і неприкритий Француз з правої ноги увігнав м’яч у ворота Котового - 2:0.

На 73-й хвилині господарі забили втретє. Геник м’яко накинув на кут воротарського, і вже Скляренко зрізав м’яч в свої ворота. А через кілька хвилин Хома вивалився на рандеву з Котовим і зробив рахунок 4:0. Одразу ж після розіграшу м’яча черкащанин Долгий зіграв не кращим чином і отримав другу жовту. І все ж гол престижу гості провели. Лухтанов наважився на дальній удар, на який Новак не зміг зреагувати. 4:1 і "Прикарпаття" нарешті святкує заслужену перемогу.

Man of the Match: Андрій Хома (Прикарпаття)
19–річний нападник з’являється на полі ситуативно, але видно, що чіпляється за будь-яку можливість закріпитися в складі. Відмінно влився він в цій грі, нагнітав, вигризав, старався. А його забитий м’яч став результатом спортивної злості молодого футболіста.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!