По усій Україні масові повідомлення про мінування, зокрема й у Франківську


В низці областей та міст України повідомляють про масові мінування будівель. Мова йде про навчальні заклади, міські ради, міністерства тощо.

Так, у Національній поліції у коментарі для РБК-Україна підтвердила інформацію щодо надходжень повідомлень про мінування різних об'єктів в Україні.

Відомо про нібито замінування від Вищої ради правосуддя у Києві. Також відомо й про замінування у десятках різних державних установах у Сумах, Львівській області, Ужгороді, Дніпровській, Чернігівській та Миколаївській областях. Також, за даними Бліц-Інфо, є повідомлення й про замінування ряду об'єктів й в Івано-Франківську.

Наразі правоохоронці проводять перевірку на об'єктах, щодо яких надійшли анонімні повідомлення про замінування.

Листи про замінування отримували органи державної влади, місцевого самоврядування, а також інші об'єкти.

"Національна поліція України вже не перший рік стикається з такого роду повідомленнями, напрацьований відповідний алгоритм реагування та такі події. Не виключено, що у такий спосіб ворог намагається дестабілізувати ситуацію у регіонах нашої держави, тож застосовує для цього інформаційно-психологічні спецоперації. Сил і засобів поліції вистачає, аби перевірити кожен об’єкт", - прокоментували в поліції.

Зокрема закликали громадян бути уважними, а також сприяти правоохоронцям у виконанні ними службових обов'язків.

Головне фото - ілюстративне (Віталій Носач, РБК-Україна)

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!