Побиття військового у Франківську: повнолітніх кривдників відправили під домашній арешт


Суд обрав двом співучасникам побиття військового в Івано-Франківську запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту. Щодо третього, 17-річного, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Про це повідомили в обласній прокуратурі.

"На даний час двом повнолітнім хуліганам обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту, а щодо неповнолітнього – вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - зазначається у повідомленні.

 

Окрім того, всім трьом повідомили про підозру за ч. 2 та ч. 3 ст. 296 КК України - хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, карається штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

Нагадаємо, 11 вересня троє молодиків побили військового в Івано-Франківську.  Конфлікт побачили випадкові свідки, один з яких і звернувся в поліцію. Поліцейські негайно виїхали на місце події, опитали свідків, встановили потерпілого. Ним виявися 40-річний військовослужбовець з Івано-Франківська. Його доставили до медзакладу, де у нього діагностували численні забої.

Також у результаті сутички постраждав випадковий перехожий, який намагався заступитися за військового. Чоловіка з тілесними ушкодженнями також доставили до лікарні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!