Подорож із закритими кордонами: Відомий блогер зняв надихаюче відео про Карпати


Відомий тревел-блоглер Антон Птушкін на власному YouTube-каналі опублікував відео під назвою "Подорож із закритими кордонами".

 У 25-хвилинному ролику відеоблогер показав природу Івано-Франківщини. Зокрема, Верховинщини, адже більшість кадрів зняті саме там, інформує Бліц-Інфо.

Антон Птушкін поділився, що був у Карпатах декілька днів і виніс для себе одне: не обов'язково виїжджати за кордон, щоб подорожувати.

"Для мене подорож - будь-який виїзд за межу твого міста. І коли, як не зараз починати подорожувати по країні, якій ти живеш. Зараз просто ідеальний час",- розповів блогер.

Варто зауважити, Антон почав записувати відеоролики для свого каналу на YouTube після того, як покинув проєкт «Орел і решка». Птушкін усім займається самостійно, без допомоги операторів, відеомонтажерів та сценаристів. Зараз на канал блогера підписано майже три мільйони людей.

Протягом останніх двох років для власного YouTube-каналу Антон зняв понад два десятки відео про свої дивовижні подорожі різними країнами і континентами, які вже набрали мільйони переглядів.  

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!