Подробиці "візиту" франківців з автоматом до нічного клубу


На світанку 27 січня у Івано-Франківську двоє невідомих чоловіків під'їхали до розважального закладу. Один із них, тримаючи у руках предмет схожий на автомат «Калашникова», перезарядивши його, попрямував з товаришем до входу.

За фактом вчиненого, очевидці звернулися за допомогою до поліції. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та затримала зловмисників, яких фактично зупинив та затримав на вході один із відвідувачів закладу. Під час проведення слідчих дій було встановлено особи правопорушників. Чоловіком з автоматом виявився 25-річний франківець, якого затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, інший – також місцевий мешканець, на три роки старший, інформує прес-служба нацполіції в області.

Відомості за цим фактом внесено в Єдиний реєстр досудового розслідування за ч.1 ст.263 Кримінального Кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», яке карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Із місця події вилучено предмет зовні схожий на автомат «Калашникова» з магазином до нього та автомобіль «Фольксваген Пасат В5». По вилученому предмету призначено судово- балістичну експертизу та проводиться ряд слідчих дій.

3.jpg