Поліцейські розшукали зниклого на Коломийщині підлітка


Працівники ювенальної превенції виявили хлопця у середмісті Коломиї сьогодні близько 12 години. З ним все гаразд. Наразі правоохоронці з’ясовують усі причини зникнення дитини та встановлюють, де підліток перебував увесь цей час.

Повідомлення про те, що учора зі школи додому не повернувся 14-річний мешканець села Воскресінці надійшло сьогодні на світанку. Відразу поліцейські розпочали пошуки неповнолітнього. Вони ретельно обстежили село та його околиці, але дитини ніде не було. Водночас встановлювали коло спілкування школяра і таким чином довідалися, що він може перебувати в Коломиї, інформує пресслужба обласної поліції.

Правоохоронці максимально охопили пошуками територію міста, спілкувалися з місцевими мешканцями і перехожими, відтак натрапили на слід розшукуваного хлопця у центральній частині Коломиї. Перевіряючи вулицю за вулицею, коломийські ювенали виявили дитину на одній з них.

З підлітком вже провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому та передали його батькам..

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!