Прикарпатець вкрав 30 тисяч гривень з будинку знайомого


Працівники поліції викрили 36-річного чоловіка, який викрав близько 30 тисяч гривень з приватного будинку. За цим фактом розпочато кримінальні провадження і з’ясовують всі обставини.

6 квітня о 20:35 дільничні офіцери поліції Косівщини зупинили на одній їх вулиць села Люча підозрілого чоловіка, який при спілкуванні нервував, інформує пресслужба обласної поліції.

Поліцейські встановили, що він перебуває під адміністративним наглядом. При поверхневій перевірці поліцейські виявили у нього значну суму коштів. Чоловік зізнався, що кошти не його.

Слідчі поліції встановили, що зловмисник гостював вдень у знайомого і кошти викрав саме з його помешкання.

Минулого року чоловік вчинив схожий злочин, а відносно нього суд встановив адміністративний нагляд. Тепер він, порушивши умови адміннагляду, знову вчинив крадіжку.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Невдовзі косівчанину правоохоронці повідомлять про підозру, а суд обере запобіжний захід. Максимальне покарання – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!