Прикарпатець змушував до наркотиків неповнолітню дівчину


Поліцейські Івано-Франківщини виявили у прикарпатця боєприпаси, вибухові речовини та наркотичні речовини 

Про це повідомляє поліція області, пише Бліц-Інфо.

Боєприпаси, вибухові та наркотичні речовини чоловік зберігав за місцем проживання, в гаражному приміщенні та автомобілі. Виявлені заборонені речі вилучено та направлено на експертизу. За фактом незаконного поводження зі зброєю слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 Кримінального кодексу України.

Напередодні працівники поліції Тлумацького району отримали інформацію, що 49- річний мешканець Івано-Франківська схиляє неповнолітню до вживання наркотичних засобів.

Вказана інформація була зареєстрована та відкрито кримінальне провадження за ст. 315 (Схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та отримано ухвалу на проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта. 

Під час санкціонованого обшуку оперативні працівники Тлумацького відділення поліції у сейфі в гаражному приміщенні виявили та вилучили бойові набої в кількості 51 шт, калібру 38 мм, предмет зовні схожий на саморобний вибуховий пристрій та предмет зовні схожий на запал типу «УЗРГМ». У будинку вилучено порошкоподібну речовину зовні схожу на наркотичну.

Під час огляду транспортного засобу прикарпатця слідчі виявили та вилучили таблетки з надписом «субітекс». 

Речові докази вилучено та направленно на проведення експертизи.

Чоловіка затримано відповідно до статті 208 КПК України.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Наразі прикарпатцю оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!