Прикарпатська бригада тероборони набирає добровольців без ТЦК


102 бригада територіальної оборони розпочала набір добровольців на спрощених умовах. Запрошують спеціалістів на різні військові вакансії.

Так, тепер бойові частини тепер можуть безпосередньо рекрутувати особовий склад, оминаючи ТЦК. Цивільні можуть самостійно обирати підрозділ та посаду.

Зокрема, серед них й 102 бригада ТрО з Івано-Франківської області.

"Зарахованим до лав 102 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України ВІДТЕПЕР можна без відвідування ТЦК та СП, а шляхом звернення до рекрутингових центрів української армії за місцем їх функціонування чи безпосередньо до представників військових частин бригади. САМЕ КОМАНДИР ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ (не керівник ТЦК та СП, як раніше) приймає рішення про призов добровольця на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період. Окрім цього інформуємо, що не всі військові частини можуть здійснювати призов НА ПРЯМУ У ЧАСТИНУ, а тільки ті військові частини, які затверджені у переліку Генеральним штабом Збройних Сил, при цьому 102 окремої бригади Сил ТрО «СТАЛЕВОЇ» імені полковника Дмитра Вітовського, є включена до зазначеного переліку", - повідомляють у бригаді.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 050-103-12-80.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!