Прикарпатські міграційники видворили з України грузина-рецидивіста


Позаду у цього чоловіка - ворота української в’язниці, попереду - дострокова поїздка на батьківщину без перспективи відвідування України на найближчі декілька років.

Це про 47-річного громадянина Грузії, який більшість часу перебування в нашій країні подорожував від суду до в’язниці. Має за плечима 4 засудження за крадіжки і грабежі, вчинені на території трьох областей України.

Щойно іноземця звільнили з Коломийської виправної колонії, але він не отримав тієї свободи, на яку сподівався. З метою позбавлення неодноразово засудженої особи впливу на криміногенну ситуацію, забезпечення національної безпеки та публічного порядку Управлінням ДМС України в Івано-Франківській області прийнято рішення про примусове повернення грузина на свою історичну батьківщину.

Іноземця зобов'язано покинути територію України до 10 серпня. Виконання цих заходів перебуває під контролем працівників Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Нацполіціі та оперативників УСБУ в Івано-Франківській області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!