Прикарпатські подружжя запрошують на Молитву за дар батьківства


22 вересня в Свято-Успенському Василіянському монастирі с. Погоня відбудеться спільна молитва за дар батьківства у стіп Чудотворної ікони Матері Божої.

В цей день відзначається пам’ять святих і праведних отців Йоакима і Анни. Тож в Івано-Франківській Архієпархії хочуть в цей день підтримати сім’ї, які чекають, моляться і просять про дар батьківства.

Адже, як переконаний голова Комісії у справах родин і мирян Івано-Франківської Архиєпархії о.Юрій Прилепський, хто як не вони, які залишалися завжди вірними Господу, молилися, просили про дар батьківства і отримали за дитину саму Пречисту Богородицю, знають та розуміють всі ті сім’ї, які на сьогодні так само просять про дар батьківства.

«Тому саме в цей день ми запрошуємо всіх хто просить, молиться і чекає на дар батьківства приїхати до нашого відпустового місця в Погоні, до Чудотворної ікони Цариці Покуття, щоб ми могли спільно просити в Бога про дар батьківства для всіх сімей, які його чекають. Ми знаємо, що більшого дару за життя немає. Це найбільша цінність, яку сотворив сам Господь. Тому, в кого, як не в нього про цей дар просити? Ми разом в цей день зберемося, щоби благати Господа про великий дар батьківства для кожної сім’ї яка молиться, вірить і сподівається на дитя»,- каже о.Юрій.

У програмі:

18.00 – Молебень до Богородиці, свідчення сімей про отриманий дар батьківства від Бога;

19.00 – Божественна Літургія, сповідь, молитви над сім’ями, що просять і чекають на дар батьківства,благословення мощами св.. Пантелеймона.

Тел.. для довідок: 066 419 31 39, 067 344 35 23 – о.Юрій.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!