Прикарпатські поліцейські оперативно розшукали грабіжника


24 листопада оперативники Коломийського відділу поліції встановили та розшукали зловмисника, причетного до пограбування жінки.

Зловмисник відкрито викрав у потерпілої сумку з особистими речами та мобільними телефонами. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, за скоєне зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Вчора, 23 листопада, до Коломийського відділу поліції за допомогою звернулася 31- річна мешканка району. Потерпіла розповіла поліцейським, що поверталася додому близько 21 години. На вулиці до неї підбіг незнайомий чоловік та, штовхнувши, вихопив з рук жіночу сумку, де знаходилися мобільні телефони, банківська картка та особисті речі.

На місці події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули місце злочину, зібрали усю необхідну слідству інформацію, перевірили коло осіб, які могли бути причетні до вказаної події та оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний мешканець Коломийського району, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

У скоєному зловмисник зізнався. Викрадене майно правоохоронці вилучили. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинене – до чотирьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!