Прикарпатський підприємець збував фальсифікований алкоголь та цигарки


Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області вилучили з незаконного обігу партію алкогольних напоїв та тютюнових виробів незаконного виробництва з марками акцизного податку невстановленого взірця.

Під час досудового розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.199, ч.1 ст.204, ч.2 ст.204 КК України було встановлено місцевого жителя, який, будучи фізичною особою-підприємцем, зберігав з метою збуту та збував фальсифіковані алкогольні напої та тютюнові вироби, інформує пресслужба ДФС в Івано-Франківській області.

Крім того слідством встановлено, що дана особа здійснювала збут підакцизних товарів, без наявності необхідних для даного виду діяльності дозвільних документів.

За результатами обшуків, проведених у складському приміщенні та за місцем проживання фігуранта, з незаконного обігу вилучено 6 843 літри фальсифікованих лікеро-горілчаних та коньячних виробів з марками акцизного податку невстановленого взірця, тютюнові вироби в кількості 1 840 пачок та автомобіль, який використовувався як засіб транспортування незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Загалом вилучено підакцизних товарів на суму майже 1,7 млн гривень.

Триває слідство.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!