Прикарпатський університет підпише угоду з ІТ-компанією ЕРАМ


21 вересня Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та міжнародна компанія EPAM - лідер українського ІТ ринку – підпишуть договір про співпрацю в сфері сучасних інформаційних технологій. Спільну роботу буде спрямовано на підвищення рівня підготовки студентів, перепідготовку та підвищення університетом кваліфікації фахівців.

Прикарпатський національний університет дає добру фундаментальну освіту молодим ІТ-спеціалістам. Однак існує необхідність підготувати їх до сучасних потреб і вимог бізнесу. У компанії EPAM є навчальні програми – EPAM University Programs – за всіма найпопулярнішими технологіями та напрямами для студентів старших курсів і початківців, які хочуть освоїти нову професію. І понад 90% успішних випускників EPAM University Programs отримують пропозиції про співпрацю з компанією ЕРАМ.

У співпраці Прикарпатський національний університет та EPAM розвиватимуть студентів та даватимуть їм можливість професійно рости, отримувати достойну зарплату за роботу на ІТ-проєктах. Зрештою, не тільки теперішні студенти можуть приєднатися до спільних навчальних програм. Будь-хто, хто має бажання отримати додаткову освіту та має мотивацію, може спробувати свої сили в ІТ. З досвіду навчальних програм ЕРАМ University Program в середньому потрібно 6-9 місяців для того, щоб доєднатися до проєктної роботи.

Якщо йдеться про співпрацю, то перші 2-3 місяці спеціалісти ЕРАМ зазвичай викладають студентам на базі університету, а потім слухачам надається можливість приєднатися до навчальних програм EPAM, де спеціалісти з IT-технологій, які працюють над проєктами – навчають таких студентів бути конкурентоспроможними на ринку. Згодом студенти можуть потрапити у EPAM на подальше навчання (щось на кшталт інтернатури), де вони пробують свої сили на реальних задачах та проєктах, і вже потім у разі успіхів мають шанс приєднатися до компанії.

Взагалі EPAM має близько 20 найпопулярніших технічних напрямків навчальних курсів, на які можна записатися.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!