Прикарпатців кличуть на службу у 10 гірсько-штурмову бригаду


Сьогодні, 5 серпня, в Івано-Франківській ОДА відбувся пресбрифінг командира 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Василя Зубанича. Полковник розповів журналістам про ротацію у зоні АТО,

Серед іншого, Василь Зубанич закликав прикарпатців ставати до ЗСУ.

“Війна рано чи пізно закінчиться, і закінчиться перемогою. Але треба за неї боротися. Тому запрошую до нашої бригади. Бо як кажеш, хочеш миру - готуйся до війни. Тому борімось за нашу країну не вдома на дивані, а там, де це дійсно потрібно. У нас гарний колектив і гарні відносини. Проблеми є, але буденні і ми їх намагаємося оперативно вирішувати. Тож кличемо до нашої бригади. Особливо, молодь”, – закликав командир 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Військовослужбовець відзначив, що молоді люди зараз не надто поспішають йти на службу. Відтак, тих, хто приходить, всіляко намагаються підтримувати, просувати на службі.

Читайте також: У Коломиї зустріли бійців «десятки», які повернулись з фронту

Довідка: 10-та окрема гірсько-штурмова бригада — тактичне формування Сухопутних військ Збройних сил України оперативного командування “Захід”, що сформована у місті Біла Церква 30 жовтня 2015 року. Місцем базування визначено місто Коломия Івано-Франківської області. Польова пошта — В3950.

Головним завданням частини є ведення бойових дій у гірсько-лісистій місцевості.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!