Прикарпатців запрошують на Всеукраїнську прощу до Крилоса


Цьогоріч 31 липня – 1 серпня відбудеться Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої покровительки Галицького краю в с. Крилос (Давній Галич), яку очолить Блаженіший Святослав, Глава і Отець УГКЦ.

Час прощі – це час, коли можна обдумати все життя, зупинитися, відчути спокій, через втому фізичну отримати духовної сили. Відкинути матеріальні справи хоч на ті кілька днів прощі – це віднайти в собі сили для боротьби за власну душу. Про це повідомляють в департаменті інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

З огляду на карантинні вимоги у зв'язку з пандемією, на цьогорічній прощі до Крилоса не буде традиційного пішого ходу паломників з Івано-Франківська, Калуша, Бурштина, як усі минулі роки.

Серед заходів цьогорічної прощі запланована насичена молитовна програма з нічними чуваннями, які проводитимуть семінаристи, та цікава мистецько-євангелізаційна програма, яку вже підготувала Молодіжна комісія.

Окрім того, для блага вірних, які прибудуть на прощу, більше сотні священників нашої Архієпархії будуть сповідати.

Кульмінаційним моментом молінь стане Архієрейська Божественна Літургія, яку у неділю о 9:00 год. відслужить Патріарх УГКЦ Блаженніший Святослав.

Пригадуємо, що в рамках візиту на Прикарпаття, 31 липня древній Галич відвідає Патріарх Святослав Шевчук, який освятить новозбудований храм Блаженних священномучеників Станіславівських – Симеона Лукача, Григорія Хомишина та Івана Слезюка.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!