«Прикарпаття» - «Кремінь» (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)


Після відновлення чемпіонату Першої ліги "Прикарпаття" проведе другий домашній поєдинок. 11 липня суперником івано-франківців стане сусід по турнірній таблиці - кременчуцький "Кремінь". Цей матч 23-го туру проходить на стадіоні "Рух" без глядачів.

 Традиційно такі ігри називають "матчем за 6 очок", тим паче що команди відділяє всього один заліковий бал - 21 очко у господарів проти 20 у гостей. У попередньому турі підопічні Володимира Ковалюка нарешті перервали свою невтішну серію з шести поспіль поразок, зумівши відіграти два м'ячі на "Оболонь-Арені" (3:3). Тож на домашній арені "зелено-жовті" гратимуть лише на перемогу, адже востаннє вигравали саме в Івано-Франківську ще в жовтні, впевнено здолавши "Гірник-Спорт" (4:1).

А от "Кремінь" після рестарту змагань зумів відібрати очки у лідерів Першої ліги, на штучному домашньому полі здолавши "Минай" (1:0), а "Волинь" тут зуміла врятуватись від поразки лише наприкінці гри (1:1). На виїзді підопічні Сергія Свистуна поступилися "Авангарду" (0:1), який не зміг забити аж два 11-метрових!

Суботній поєдинок стане четвертим в новітній історії цих суперників. У Другій лізі 2016/17 "Кремінь" і тоді ще "Тепловик-Прикарпаття" обмінялися мінімальними домашніми перемогами з однаковим рахунком 1:0. На полтавському стадіоні "Локомотив" у першому колі цього сезону івано-франківці були більш влучнішими у гольовій перестрілці - 4:3, причому господарі тоді двічі зрівнювали рахунок.

UA-Футбол

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!