Прикарпаття втратило у війні ще двох захисників: Романа Бойчука та Олександра Дирду


На щиті повертаються додому ще двоє захисників - Олександр Дирда з Галицької громади та Роман Бойчук з Калуської громади.

На війні загинув 49-річний житель с.Залуква Дирда Олександр Романович, головний сержант, стрілець - помічник гранатометника. Про це повідомила Галицька міська рада.

"10 вересня 2024 року Олександр, будучи вірним військовій присязі, загинув поблизу населеного пункту ЯМПІЛЬ Краматорського району Донецької області. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого воїна, його друзям та побратимам",- йдеться у повідомленні.

Про час і дату зустрічі траурного кортежу, чин похорону буде повідомлено згодом.

На зображенні може бути: 1 особа

Калуська громада втратила на війні ще одного Захисника Романа Бойчука. Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

"На захист рідної Батьківщини Герой став у квітні 2024 року. Гідно та самовіддано служив вогнеметником вогнеметного відділення взводу радіаційного, хімічного, біологічного захисту однієї з військових частин. На превеликий жаль, 7 вересня 2024 року при виконанні бойового завдання, під час стрілецького бою в результаті ворожого обстрілу отримав поранення, не сумісні з життям. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Воїна",- написав мер.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!