Прикарпатський нардеп Олександр Сич: "Свобода" домагатиметься вчасного ухвалення евроінтеграційних законів


ВО «Свобода» буде домагатися вчасного прийняття євроінтеграційних законів задля підписання в листопаді цього року угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Про це в Івано-Франківську заявив народний депутат України, голова Уряду національної альтернативи Олександр Сич.

«Поряд із неофіційним початком президентської кампанії, найголовніше, що пронизуватиме і внутрішню, і зовнішню політику України – це питання євроінтеграції. Ми домагатимемося того, щоби вчасно приймалися усі закони, які український парламент має прийняти задля підписання уже в листопаді угоди про асоціацію з Європейським Союзом», – відзначив Олександр Сич.

Разом з тим, свободівець висловив певні застереження щодо маніпуляцій, які уже зараз централізовано здійснюються посередництвом мас-медіа. Однією з таких є, зокрема, спекуляція на цінностях.

«Знаючи, наскільки важливою для переважної частини українців є євроінтеграція, досягнення соціальних стандартів європейського зразка, у Верховній Раді під прикриттям тієї ж евроінтеграції, чинним режимом все частіше свідомо проштовхуються відверто лобістські закони, які не мають жодного відношення до ЄС», – наголосив Олександр Сич.

За словами Олександра Сича, такі законопроекти не можуть бути підтримані не лише свободівцями, але й усіма депутатами, які відчувають хоча б дещицю відповідальності за наслідки такого роду голосувань.

В той же час, сутнісне виконання вимог ЄС лише піде на користь демократичному розвитку країни.