П'яний франківець відбивався від медиків, які хотіли йому допомогти


Поліцейські охорони під час виїзду на спрацювання виявили невідомого громадянина з явними ознаками алкогольного сп’яніння, якому намагалися допомогти, але в наслідок цього той пошкодивши автомобіль, котрий був припаркований неподалік.

Близько першої години ночі поліцейські охорони, повертаючись зі спрацювання від охоронюваного об’єкту помітили невідому особу, що лежала на землі. Підійшовши до громадянина, було виявлено, що особа має явні ознаками алкогольного сп’яніння, інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

На місце події правоохоронці викликали карету швидкої допомоги, лікарям, якої передали невідомого.

-Раптом, повертаючись до службового автомобіля ми почули звук сильного удару та розбитого скла. Виявилось, спянілий чоловік агресивно відреагував на медиків, а свою злість вилив на автомобілі, котрий був припаркований біля будинку, розбивши в ньому вікно. Побачивши, що скоїв невідомий почав втікати, але був нами затриманий, - розповів старший сержант поліції Роман Сливоцький.

На місце події також було викликано наряд патрульної поліції, яким передали затриманого для перевірки за фактом скоєного.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!