Сидять компаніями і з алкоголем. Мер обурений, що франківці ігнорують карантин


Очільник Івано-Франківська вчергове закликав містян не легковажити карантинним заходами.

Про це Руслан Марцінків сказав під час ранкового звернення на своїй сторінці.

"Окрім жінки, яка померла від коронавірусу, сьогодні ще з підозрою в нашій інфекційній лікарні є 15 осіб. Медики працюють. Втім, на жаль, франківці легковажать заходами карантину. Вчора дуже багато людей гуляли без потреби. Багато спримають це як канікули чи відпустку, відпочиваючи ввечері компаніями ще й зі спиртним. Тому хочу ще раз попросити, не виходьте без нагальної потреби на вулицю! Похід у продуктовий магазин, аптеку, візит до лікаря, допомога тим, хто цього потребує, вигул тварин - виключно в цих випадках можна виходити. Самоізолюйтесь і зберігайте режим карантину", - наголосив мер.

Також міський голова звернувся до тих мешканців, які повернулися з інших країн, з проханням самоізолюватися. Адже чоловік франківки, яка померла від коронавірусу повернувся з Чехії і заразив її. Тож не наражайте інших на небезпеку.

"Наша команда розробила ще жорсткіші заходи карантину, які сьогодні приймемо на засіданні комісії ТЕБ НС. Але ми перш за все звертаємося до уряду ввести більш жорсткі заходи. В тому числі розглянути можливість введення надзвичайного стану", - сказав Марцінків.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!