Скарг на здоров'я від тернополян не надходило, шпиталізували двох поліцейських: Мер Тернополя про наслідки атаки


Станом на ранок середи, 21 серпня, екологічні системи Тернополя показують чисте повітря після вчорашньої пожежі, яка виникла унаслідок ворожого обстрілу.

Про це повідомив мер Тернополя Сергій Надал в ефірі телемарафону, передає "Еспресо.Захід".

"Вчора майже 12 годин гасили пожежу. На щастя, ніхто не постраждав. Були невеликі травми в одного з рятувальників, але під кінець дня його відправили додому. Вчора державна лабораторна служба зробила заміри чистоти повітря. За їх даними, була підвищена концентрація окремих елементів, зокрема хлору, що в принципі після такої пожежі мало би бути. Але протягом дня і до вечора ситуація покращилася, показники забруднення стали меншими. Ми очікуємо нових показників, оскільки сподіваємося, що за вечір вони зменшилися ще більше. У нас в Тернополі діє декілька екологічних систем, які в режимі онлайн показують чистоту повітря. Станом на сьогоднішній ранок вони показують, що повітря чисте, яке дозволяє прогулюватися і провітрювати", - сказав Надал.

При цьому, за його словами, дітям в садочках рекомендовано поки утриматися від прогулянок на вулиці, поки не надійде підтвердження, що дійсно відсутні негативні частки в повітрі.

Крім того, він зазначив, що хоч і від жителів Тернополя скраг на стан здоров’я не надходило, але вчора було госпіталізовано двох працівників поліції, які працювали біля об’єкта.

"Вони постраждали. У даний час вони госпіталізовані і проходять курс лікування. Скарг він мешканців наразі ми не отримали", - додав мер.

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 20 серпня, під час нічної тривоги, ворог атакував Тернопіль. Унаслідок влучання сталася масштабна пожежа на одному із підприємств. 

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!