Скочимо до Ворохти: Селище отримало туристичний бренд


Тепер Ворохта має власний туристичний бренд який представили: керівник агенції туристичних ініціатив Ігор Чава та арт-директор Олег Білий.

Над створенням стратегії бренду Ворохти працювала Агенція туристичних ініціатив спільно із робочою групою, підприємцями та активними місцевими жителями, йдеться на сторінці Ворохтянської селищної ради.

За основу лого взято вказівник, який також символізує форму лижі.

Кольорова гамма та ромбічні символи взяті з візерунку гуцульських килимів.

Гасло Ворохти теж пов‘язане із історичним минулим, адже за легендою назва селища з'явилася у ХVII столітті. За переказами, у перших жителів присілка Мочерняків був слуга, що втік з польської армії, якого звали Ворохта. Він був дуже здібним, і до нього часто зверталися за порадами, приказуючи «іду до Ворохти». Звідсіля й пішла в народі назва нового гірського поселення — Ворохта.

Використавши діалектичне слово «Скочимо» (яке є в широкому вжитку ворохтян), а також пов‘язавши його із стрибками з трампліна, отримали слоган: «Скочимо до Ворохти».

Окрім того, брендарі презентували «тотемну» містичну та комічну тваринку Ворохти яку назвали Ворохатий. Її планується використовувати у вигляді стікерів, смайликів, наліпок а також з промоційними цілями.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!