Спробуй літо на смак: на Центральному ринку стартував сезон дині


Сезон стартував: на Центральному ринку Івано-Франківська з’явились перші вітчизняні дині.

Соковиті плоди іванофранківці можуть купити в безлічі торгівельних точок: як у відділі «овочі-фрукти», так і на оптовому, йдеться на сторінці Центрального ринку.

Привозять дині з Херсонщини. Продавці кажуть, що поточний сезон для дині почався із запізненням на два тижні. Це сталося через несподівані заморозки навесні і несприятливу ​​погоду в зимовий період.

«Але це ніяким чином не позначилось на смакових властивостях наших динь. Великі, середні, маленькі – і всі солодкі, – розповідає продавець Роман. – Люди беруть, бо скучили за літніми фруктами».

За словами продавця, диню обрати неважко.

«Стигла диня буде видавати дуже приємний і тонкий аромат навіть, якщо її не розрізати. Також можна постукати по дині. Якщо буде досить глухий звук, то диня стигла», – поділився секретами продавець.

Цікаво, що дині містять мало калорій, добре втамовують спрагу та освіжають. Влітку вони можуть бути кращою заміною будь-яким десертам. А ще – у м`якоті дині є речовини, що допомагають виробленню серотоніну – «гормону щастя».Тому вона корисна тим, у кого поганий настрій.

Отож, поспішайте на Центральний ринок і одними з перши спробуйте літо на смак! Вся продукція, перед потраплянням на прилавки, проходить ретельну лабораторну перевірку, тому в її якості Ви можете бути впевнені на 200%.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!