В Україні обирають найкращого вчителя року: як проголосувати за Лесю Павлюк з Франківська


На порталі "Дія.Освіта" розпочалося народне голосування за найкращого вчителя в номінації "Вибір українців" у рамках премії Global Teacher Prize Ukraine 2024.

Це одна із номінацій щорічної національної премії Global Teacher Prize UkraineЦьогоріч серед фіналістів – 10 педагогів, які вже пройшли ретельний відбір. Серед них й вчителька з Івано-Франківська Леся Павлюк.

Організатор премії, громадська спілка «Освіторія», закликає українців долучатися до опитування й обрати цьогорічного переможця глядацьких симпатій.

«Народне опитування — це можливість розказати якомога більшій кількості українців історії неймовірних вчителів та дізнатись, чия професійна історія та підходи до навчання найбільше надихають. А також — додатково відзначити тих, хто щодня робить внесок у розвиток української освіти», – говорить Зоя Литвин, голова спілки «Освіторія» й засновниця премії Global Teacher Prize Ukraine.

Дізнатися більше про фіналістів та обрати того чи ту, зокрема й Лесю Павлюк, можна за посиланням на Дія.Освіта. Щоб зробити свій вибір на користь обраного вчителя чи вчительки, достатньо натиснути кнопку «Віддати свій голос» під відповідним профілем. Важливо бути авторизованим на платформі.

Голосування триватиме до 1 жовтня включно. Переможець отримає приз – освітню подорож.

Ім'я переможця буде оголошено 5 жовтня під час урочистої церемонії, яку транслюватимуть у національному телемарафоні "Єдині новини" та на YouTube-каналі "Освіторії".

Леся Павлюк - вчителька початкових класів в Ліцей № 7 Івано-Франківської міської ради.

Леся була однією з перших у своїй школі, хто взявся працювати з інклюзивним класом ще до реформи НУШ. Активно займається розробкою нових методик і впроваджує їх у навчальний процес, про що свідчить чималий список відзнак. Вміє знаходити індивідуальний підхід до кожного учня, що особливо важливо в умовах інклюзивного навчання, а її учні відчувають себе комфортно та вільно.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!