ТОП-5 місць для осінньої фотосесії на Прикарпатті


Осінь - найкрасивіша пора року. Вона завжди тішить своїми золотими кольорами та яскравими барвами. Це ідеальний час, щоб зробити фотосесію та похизуватися красивими фото.

Бліц-Інфо пропонує декілька класних місць Франківська та області, які доповнять вашу фотогалерею новими осінніми кадрами.

Парк імені Тараса Шевченка у Франківську

Це чи не найулюбленіша фотозона для містян. Тут на кожному кроці можна знайти гарне місце для фотосесії, одне з яких - мальовниче озеро з невеличким містком. Краса цього місця просто заворожує.

Осіння казка, - франківець показав неймовірний парк Шевченка (ФОТО) -  "Репортер"

Осіння казка, - франківець показав неймовірний парк Шевченка (ФОТО) -  "Репортер"

Місто Яремче в Івано-Франківській області

Тут є водоспад Пробій, на фоні якого потрібного обов'язково сфотографуватися. Спустіться по камінню ближче до води і зможете насолодитися краєвидами золотої осені.

Водоспад знаходиться прямо вздовж дороги на виїзді з Яремче в сторону Ворохти.

Відпочинок в Карпатах восени - якісний і недорогий осінній відпочинок в  горах.

Туристам радять поїхати на вихідні в осіннє Яремче (фото) - PRAVDA.IF.UA:  Новини твого міста 

Криворівня

Пейзажі Криворівні неповторні в осінню пору. Полонини зачаровують всіма кольорами веселки. Туристів у цей час не так багато, тому можна не поспішаючи зробити красивішу фотографію, наприклад на знаменитому Писаному камені. На північ від села, на Буковецькому перевалі початок пішого маршруту до цих скель.

Знаходиться: в долині річки Чорний Черемош, за 7 км від райцентру Верховина Івано-Франківської області. Найзручніше сісти на маршрутку Косів – Верховина, в її маршруті є зупинка у Верховині.

Село Мислівка

Село розташоване біля впадіння річки Ільниці у Свічу, на висоті 680 м н. р. м, неподалік від межі Сколівських Бескидів і Ґорґан у Долинському районі. Восени тут особливо красиво. У селі, серед гір можна знайти і таку чудову фотозону. 

Манявський водоспад 

Розташований у межах Богородчанського району Івано-Франківської області, на південний захід від села Маняви. Відвідувачі прозвали його одним з найкрасивіших і найвищих в Україні.

Маршрут не є швидким, але навколо вас будуть мальовничі краєвиди. Ви точно не пошкодуєте про пройдені кілометри, коли побачите Манявський водоспад.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!