У 9-річної калушанки Ані Приймич стався рецидив онкозахворювання


Про повернення хвороби стало відомо цього тижня після того, як дитина пройшла сеанс томографії.

 Про це в соцмережі повідомила мама Ані Приймич, інформують "Вікна".

Цього тижня 9-річна калушанка, яка четвертий рік бореться з онкозахворюванням, чекала чергового діагнозу лікарів. На жаль, після проведення томографії стало відомо, що до Ані повернулася нейробластома заочеревенного простору (третя стадія). Напередодні Леся Приймич просила про духовну підтримку:

""Якщо все буде добре, то і зробимо томограф, бо дуже переживаю і лікуючий лікар Анічкі теж переживає, бо з рецидиву ледве вдалося вілізти, боїмося щоб не спрогресувала пухлина. Бо рецидив — це гірше, ніж початок лікування. Потрібна допомога, потрібна підтримка, я навіть уже не знаю, як писати і просити про допомогу, бо знаю, що зараз надто усе складно, що люди самі намагаються вижити і знаю, що у кожного своє, але прошу: згляньтеся на маленьку дівчинку Анічку, бідняшка 4 рік бориться з онкологією. Сама не знаю, звідки у неї беруться сили, сама не знаю, як моя донечка усе це витримує...".

Дівчинка проходить чергову хіміотерапію у онкогематологічному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні і щодня бореться за життя.

Зі слів лікаря, стан Ані критичний, зазначає мама:

"Через 21 день готуємось до нового дороговартісного лікування, до нового препарату, який потрібно замовляти із-за кордону. Пухлина зачепила печінку і давить на саму аорту, на головну вену в організмі людини. Майже без шансу на життя. Анічка продовжить боротьбу ЗНОВУ".

Ані Приймич життєво потрібна імунотерапія за кордоном, де дитину чекають на лікування ще з 2019 року. Але родині не вдалося назбирати астрономічну суму —  178 000 тисяч євро. Усе ж мама не полишає надії зібрати 135 000 тисяч євро, яких не вистачає.

Мама юної калушанки самостійно виховує трьох дітей і через хворобу Ані не може працювати. Тому звертаєтсья до всіх небайдужих за допомогою.

Реквізити для допомоги:

Картка 5168 7574 0312 2189 — Приймич Леся Орестівна.

Телефон: (068) 23-63-892.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!