У Брошнів-Осаді запрацював навчально-практичний центр


15 вересня на базі Брошнівського професійного лісопромислового ліцею відкрито навчально-практичний центр «Ремонт та обслуговування автомобілів».

Тут буде здійснюватися підготовка та підвищення кваліфікації робітників із професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Про це йдеться на сайті Івано-Франківської облдержадміністрації. 

З початком роботи центру колектив привітали почесні гості: генеральний директор директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Шумік, директор департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Віктор Кімакович.

Для учнів та гостей свята в нових приміщеннях провели майстер-класи з використанням сучасного обладнання. Зазначалося, що на реалізацію проєкту з відкриття навчально-практичного центру та оновлення матеріально-технічної бази з державного бюджету виділено понад 920 тисяч гривень, а з обласного майже 550тисяч. Спеціальний фонд навчального закладу склав 152,5 тисяч гривень. Новостворений сучасний, інноваційний практичний центр – це ідеальне місце для отримання професійних навиків для учнів та підвищення кваліфікації для дорослих.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!