У Долині горіло відділення банку


Минулої доби вогнеборці ліквідували сім пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 3 липня о 13:38 в селі Збора Калуського району виникла пожежа стерні на відкритій території. Причина пожежі встановлюються.

О 17:18 в місті Бурштин на вулиці Шухевичів виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.

О 17:33 в селі Старі Богородчани Богородчанського району виникла пожежа сухої на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.

О 18:27 в селі Королівка Тлумацького району виникла пожежа в приватному господарстві. Вогнем знищено  стайню і стодолу, пошкоджено літню кухню. Причина пожежі встановлюється.

О 19:05 в місті Яремче на вулиці Лесі Українки винкла пожежа сміття на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.

О 19:40 в селі Вербилівці Рогатинського району виникла пожежа стерні на присадибній ділянці. Причина пожежі встановлюється.

О 19:42 в місті Долина на вулиці Грушевського виникла пожежа банку. Вогнем знищено  робочий стіл, комп’ютер та канцелярське приладдя, пошкоджено приміщення операційного залу. Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!