У франківському парку Шевченка собака загриз чорного лебедя (ВІДЕО)


У четвер, 24 жовтня, в парку Шевченка в Івано-Франківську собака вбив чорного лебедя.

Відео інциденту опублікував користувач Чату 112.

На відео видно, як собака напав на лебедя, що знаходився на острівці посеред ставка в парку. Після цього він зайшов у воду і почав переслідувати ще одного птаха. Власник намагався відкликати пса, але той не реагував на команди. Бліц-Інфо звернулося за коментарем до Руслани Василюк, директорки КП "Центр розвитку міста та рекреації", однак та наразі не відповіла.

Через деякий час Василюк прокоментувала подію у facebook.

"Сьогодні вранці близько 9 години на лебединому озері в парку Шевченка власник двох собак породи хаскі здійснював їх вигул без повідка. Одна з собак стрибнула в озеро, та почала полювати на паркових лебедів. На команди господаря собака не реагувала На жаль, на очах відвідувачів, хаскі загриз одного з чорних лебедів, який сидів на острові. До слова, адміністрація Комунальне підприємство "Центр розвитку міста та рекреації" та інші відвідувачі парку неодноразово робили зауваження з приводу порушення правил вигулу собак. Реагування даного чоловіка було агресивним, про що засвідчили присутні відвідувачі представникам патрульної поліції. ", - заявила директорка КП.

 

Вона додала, що зараз на місці інциденту працює слідчо-оперативна група. А дирекція КП пише відповідні заяви на порушника.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!