У Франківську дітей запрошують на серію безоплатних майстер-класів з гончарства


У Франківську на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть серію творчих майстер-класів з гончарства для дітей. Участь безоплатна.

Як зазначають організатори, на майстер-класах наймолодші франківці зможуть зануритися у світ мистецтва і творчості, де вони зможуть власноруч створювати унікальні вироби з глини, дізнаватися про екологію та насолоджуватися веселим часом з новими друзями.

«Гончарство — це більше, аніж просто ремесло, це процес, який дозволяє перебувати в стані «тут і зараз», має позитивний вплив на емоційний стан людини — стимулює уяву, творчі здібності, допомагає соціалізуватися. Заняття гончарством може допомогти подолати страхи та зняти стрес, а це як ніколи важливо для дітей», — діляться у Гончаренко центрі Івано-Франківськ. 

У програмі подій на цей тиждень:

П’ятниця, 15:00 – Майстер-клас з гончарства

Цей майстер-клас дозволить дітям спробувати себе в гончарстві – ремеслі, яке допоможе розвинути моторику, увагу та креативність. Власноруч виготовлені горщики стануть чудовим подарунком для сім’ї та друзів.
Місце проведення: вул. Незалежності, 113
Реєстрація за цим посиланням. 

П’ятниця, 15:00 – Майстер-клас у Дитячій екологічній станції

Діток запрошують на екологічний майстер-клас з виготовлення натуральних добрив. Це чудова можливість дізнатися більше про екологію та природу, а також навчитися корисних навичок, які допоможуть зробити наш світ кращим.
Місце проведення: вул. Ленкавського, 17
Реєстрація за цим посиланням. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!