У Франківську офіцер Нацгвардії побив строковика. Проти нього розпочали перевірку


В одній із частин Нацгвардії офіцер побив солдати строкової служби. На інцидент вже відреагувало командування - обіцяють розібратися та покарати офіцера.

У мережі розлетілося відео, де офіцер побив військового. Очевидно, факт побиття зняли інші військовослужбовці, які були свідками інциденту. 

Стверджують, що подія мала місце в Івано-Франківську. Ситуацію прокоментували у Західному територіальному управлінні Національної гвардії України, пише Бліц-інфо.

"Керівництво Західного територіального управління Національної гвардії, як і усе суспільство, обурено діями офіцера військової частини з Івано-Франківська, відносно солдата строкової служби. За даним фактом розпочато службову перевірку та повідомлено Територіальне управління Державного бюро розслідування розташованого у місті Львові. У сучасній армії та у сталому суспільстві немає місця для приниження честі та гідності людини та, зокрема, військовослужбовця. У свою чергу надаємо всебічну підтримку правоохоронцям у проведенні розслідування для надання належної правової оцінки діям офіцера", - написали нацгвардійці.

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!