У Франківську покарали штрафом жінку, яка розпилила перцевий балончик на ексхлопця доньки


Івано-Франківський міський суд оштрафував на 21 гривню франківку, яка розпилила перцевий балончик на ексхлопця доньки.

Окрім того, вона має сплатити й судовий збір - 605 гривень. Про це йдеться у постанові від 14 серпня.

У документі зазначається, що ввечері 21 червня вона у громадському місці розпилила перцевий балончик дратівливої дії. Тож так порушила громадський порядок - вчинила адміністративне правопорушення, яке передбачене ст. 173 КУпАП.

У суді жінка це заперечила. Заявила, не вчиняла жодних протиправних дій. Пояснила, що газовий балончик використала з метою захисту від ексхлопця її доньки. Буцімто той теж розпилив у її бік газовий балончик.

Окрім того, вона додала що той постійно конфліктує з нею та її дочкою після закінчення стосунків. Тож вона попросила суд визнати її не винуватої та закрити провадження.

Суд, розглянувши всі матеріали провадження, постановив визнати жінку винуватою у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП та оштрафувати на 51,00 гривню. Також вона має сплати й судовий збір - 605 гривень.

Постанова суду набирає законної сили після закінчення строків подання апеляційної скарги.

Апеляційна скарга на постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути подана до Івано-Франківського апеляційного суду через Івано-Франківський міський суд протягом 10 днів з дня винесення постанови.

Головне фото ілюстративне.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!