У Франківську п'яний чоловік на вулиці жорстоко побив двох дітей


У суботу, 11 вересня, троє школярів, Маркіян, Олег та Влад гуляли біля Ліцею №22, що знаходиться на вул. Івана-Павла ІІ, 24. Вже повертаючись додому у сторону АТБ, о 19:40 з хлопчиками сталася до жаху неприємна ситуація - на них напав п‘яний чоловік.

Про це повідомив радник міського голови Назарій Кішак, інформує Бліц-Інфо.

"На трьох маленьких, беззахисних дітей напав дорослий, кремезний мужчина. Він вдарив 12-річного Влада, той впав і знепритомнів, тоді ж нападник накинувся на 13-річного Марка та почав гамселити його, хлопчик, отримавши удар у ніс, впав та вдарився потиличною частиною до асфальту. Олегу вдалось втекти він озвірілого чоловіка та врятуватись. Оговтавшись після сутички, Влад допоміг Марку повернутися до тями, але силу удару була настільки великою, що Маркіян втратив пам‘ять, забув який сьогодні день та навіть не впізнав матір, коли йому допомогли дістатись додому. Зараз хлопчик лежить із побоями та струсом мозку у травматологічному відділенні. Йому важко згадувати про минулі події",- розповідає Кішак.

Але найстрашніше, за словами радника, у цій ситуації - бездіяльність правоохоронних органів. Батьки потерпілих написали заяву до поліції із надією покарати нападника. Але працівники органу мляво відреагували на виклик, та вже третій день не зв‘язалися із жодним потерпілим чи свідком.

"А в батьків Олега, що звернулися до поліції на наступний день, 12 вересня, взагалі відмовлялися брати заяву, пояснюючи це тим, що чоловік не міг сам напасти на дітей, «вони напевно його спровокували».Ми не можемо допутистити, щоб цей злочин залишилась не розслідуваним, а нападник - не покараним. Я сам батько двох дітей і мені страшно уявити подібну ситуацію, яка може повторилася із моєю дитиною. Як радник міського голови Руслана Марцінківа, беру цю справу під особистий контроль, та зобов‘язуюсь сприяти правохоронним органам у пошуку злочинця. Бажаємо Маркіяну Мінковському швидкого одужання! Хай кожна дитина буде здоровою!",- написав Назарій Кішак.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!