У Франківську та Коломиї розвалилася партія "Голос". Її покинули всі члени


Голова Івано-Франківської обласної територіальної організації партії "Голос" Володимир Тищенко заявив про вихід із партії.

Також про вихід з партії у повному складі заявили команди Івано-Франківської та Коломийської міських організацій політичної партії "Голос". Вони відмовляються працювати з головою партії Кірою Рудик, заявивши про узурпацію влади. Відповідні заяви оприлюднили на сторінці партіїпередає Бліц-Інфо

"Наша команда завжди виступала за чесність, відкритість, прозорість та демократичність. Саме за такими принципами наш міський осередок гуртував навколо себе однодумців. Однак, керівництво партії знехтувало цими принципами та ідеями. Замість дотримування демократичних цінностей, чинна голова партії з близьким оточенням вирішили узурпувати в ній владу, та розподілити її поміж своїми довіреними людьми. Точкою неповернення стала імітація так званого «з’їзду партії» який на 85% складався з лояльних людей до Кіри Рудик, The End Голос. Маючи розуміння того, що ми не є, не були і не будемо маріонетками в чиїхось руках, Івано-Франківський міський осередок в повному складі прийняв рішення про вихід з Політичної партії «ГОЛОС»", - йдеться на сторінці франківського осередку.

"Я приєднався до партії "Голос" тоді, коли її основними принципами були прозорість і чесність. Партія позиціонувала себе, як політсила з демократичним підходом до політики. На жаль, Кіра Рудик відступила від цих принципів. Їй вдалося усунути від управління людей, які створювали партію, вона поставила власні амбіції вище за ідеологічні цінності. В результаті: таки отримала кишенькову партію, але втратила довіру більшості її членів і головне – довіру своїх виборців. Я не збираюся перетворюватися в чиюсь маріонетку і відмовляюся брати участь в тих токсичних процесах, які відбуваються вже в кишеньковій партії "Голос". Тому я виходжу з партії і складаю повноваження голови Івано-Франківської ТОП "Голос",-  так пояснив свій вихід з партії Володимир Тишенко.

Сторінку обласного осередку у мережі партії вже перейменували на "Тищенко. Івано-Франківська область."

Немає опису.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!