У Франківську запустили масовий набір на безоплатні курси англійської мови


Команда франківського освітньо-культурного простору Гончаренко центр оголосила масовий набір на безкоштовні курси англійської для дорослих. Зареєструватися на навчання можуть усі охочі віком від 18 років, а групи формуються відповідно до рівня англійської майбутніх студентів.

За словами директорки освітнього простору Оксани Кузьменко, навчання на курсі триватиме три місяці, а студенти збиратимуться у франківському освітньому центрі двічі на тиждень. Тривалість заняття – 50 хвилин.

«Цього разу ми оголосили набір відразу на вісім груп англійської з різними рівнями володіння мовою. Від фактично “нуля”, початківців, до середнього етапу вивчення. Той обмежень для містян немає. Байдуже, вчили ви колись англійську, чи вперше спобуєте її опанувати. Ми підберемо оптимальну програму та допоможемо зробити навчання максимально цікавим та ефективним», — зазначає керівниця хабу.

Перші ознайомчі зустрічі з новими студентами відбудуться протягом 2-3 вересня у Гончаренко центрі Івано-Франківськ, що на вул. Незалежності, 113. Команда простору презентує програму навчання, викладацьку команду та допоможе майбутнім студентам правильно визначити свій стартовий рівень.

«Ми навчатимемо франківців з рівня Pre A1, тобто початкового, і до рівня Рівень A2.2, що відповідає початковому етапу середнього рівня. Випускники зможуть вільно працювати зі складними англомовними текстами та комунікувати з носіями мови», — додають у просторі.

Аби потрапити на курс, достатньо вибрати необхідний рівень та заповнити коротку реєстраційну форму, вказавши своє ім’я та контакти. Після цього адміністратори Гончаренко центру сконтактують із вами та запросять на вступні заняття.

У разі виникнення будь-яких запитань організатори просять звертатися за телефоном: +38 067 276 14 01 або завітати безпосередньо до освітнього центру: вул. Незалежності, 113. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!