У Франківську запустили набір на безоплатний курс французької мови для дорослих


В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру триває набір на безкоштовні курси французької мови для дорослих.

Заняття будуть відбуватися щотижня, а програма розрахована на людей, які починають вивчення французької з нуля. Навчання стартує 6 вересня.

Як зазначають організатори, курс французької мови для дорослих триватиме 3 місяці. Його запустили у відповідь на запит відвідувачів простору. 

«Наші студенти часто ділилися прагненням вивчати нові мови, і серед найбільш популярних запитів — французька. Ви просили — ми виконуємо. Це чудова нагода для тих, хто завжди мріяв вивчити французьку, але не знав, з чого почати. Професійний викладач та перевірена на практиці програма — ми підготували все необхідне, аби процес навчання був максимально комфортним», — діляться у просторі.

Аби зареєструватися на курс, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. Вступне заняття курсу проведуть у п’ятницю, 6 вересня, о 16:30 у освітньо-культурному Гончаренко центрі, що на вулиці Незалежності, 113.

Усі випускники курсу отримають сертифікати про навчання, які підтвердять опанування мови на базовому рівні. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!