У Франківську зняли обвинувачення з жінки, яка втопила свою дитину


Як відомо, раніше повідомлялося про підозру в умисному вбивстві матір`ю своєї новонародженої дитини відразу після пологів.

Про це йдеться у матеріалах справи, пише Бліц-Інфо.

Жінка, будучи вагітною, в ніч з 14 на 15 серпня 2015 року знаходилася в себе вдома.

В цей час, перебуваючи у ванній кімнаті, в неї почались перейми і жінка самостійно, без допомоги медпрацівників та сторонніх осіб, народила доношену, живу та життєздатну дівчинку.

Після пологів жінка умисне вбила свою новонароджену дитину, втопивши її у ванні. Згідно з висновком судово-медичної експертизи дитина була живою при народженні, тривалість життя становила до 1 години.

Пізніше жінка помістила тіло своєї новонародженої дитини та плаценту у чорний поліетиленовий пакет, який залишила у ванній кімнаті на підлозі.

15 серпня 2015 року, близько 23:00 години жінка, з метою приховати скоєний нею злочин, винесла чорний поліетиленовий пакет, в якому знаходилось тіло новонародженої дитини і плацента на вулицю та викинула в підвал будинку.

 В судовому засіданні обвинувачена заявила клопотання про звільнення її від кримінальної відповідальності, передбаченої ст..117, 166 КК України у зв`язку із закінченням строків давності, про що подала суду відповідне письмове клопотання.

В результаті суд ухвалив рішення звільнити обвинувачену від кримінальної відповідальності, передбаченої ст.117, ст.166 КК України на підставі ст.49 КК України у зв`язку із закінченням строків давності. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!