У Івано-Франківську понад 23 кілометри замінили та близько 9 кілометрів газопроводів капітально відремонтували


Відбулося спільне засідання координаційної Ради з розгляду питань безпеки використання газу в побуті та обласного оперативного штабу з питань підготовки і роботи об’єктів паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства в осінньо-зимовий період.

Головував на засіданні заступник директора департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Вадим Козленко. Участь у нараді взяли начальник управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Ковальчук, представники територіального управління Держгірпромнагляду в області та газопостачальних організацій «Івано-Франківськгаз» і «Тисменицягаз».

Під час підготовки до осінньо-зимового періоду ці газопостачальні організації  замінили понад 23 кілометри та капітально відремонтували близько 9 кілометрів газопроводів. 

За результатами обговорення дано низку доручень, зокрема, стосовно завершення до початку опалювального періоду передпускової перевірки стану газового обладнання та газопроводів у котельнях закладів бюджетної сфери.