У Києві стартували зйомки романтичної комедії за сценарієм франківки Ірени Карпи


У Києві розпочалися знімання повнометражного художнього фільму "Сусідка", виробництва компанії F Films за підтримки Держкіно та каналу "1+1".

Сусідка" - це романтична комедія, сценарій якої написала франківська письменниця та музикантка Ірена Карпа, пише ТСН.

"Я сама обожнюю комедії з бешкетуванням і добрим кінцем, - каже авторка сценарію. -  А в цьому фільмі ми катком проїдемося стереотипами про стосунки між чоловіком та жінкою та сімейні цінності".

Це комедійна історія про затятого холостяка-ловеласа Петра, який на вечірці з друзями заключає парі, що зможе прожити під одним дахом з жінкою протягом місяця. Але його "сусідка" за квартирою, виявляється, "з причепом". Як мачо виживатиме на одній території з розлученою вчителькою музики і двома дітьми - можна буде незабаром побачити в кіно.

©

©

Режисеркою проєкту стала Наталя Пасеницька. У головній ролі знімається актор Артемій Єгоров, хто з зірок стане його партнеркою в фільмі - продюсери на разі не розголошують.

Перші знімальні зміни кінопроєкту прийшлися на масштабні колоритні luxury локації - пляжний комплекс Osocor, гольф-клуб GolfStream, казино Shangri La в готелі Fairmont.

©

©

©

"Ми прагнемо зняти дотепний та видовищний ром-ком, дуже віримо в цей жанр і його потенціал для широкого прокату, - каже шоуранер та співзасновниця компанії F Films Олеся Ногіна. - Після карантинів та локдаунів глядачі прагнуть свіжих та якісних видовищ. Сподіваємося, що наша романтична стрічка розважить українців в ці нелегкі часи".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!