Було 2-3 укуси. У Косові підлітки закрили хлопця-алергіка у туалеті з осиним гніздом


24 серпня у Косові під час святкування дня народження підлітка покусали оси. Поліція розпочала перевірку за даним фактом

У неділю, 25 серпня в мережі поширили допис про неприємну ситуацію, яка трапилась у Косові під час святкування підлітками дня народження. 

"Учні 1-ї школи, м. Косів, які цього року перевелись у 8-й клас, святкували день народження однокласниці, на відкритому повітрі, неповнолітні без батьків! Під час свята один із хлопців відійшов до туалету на вулиці (дереʼяний), де його однокласниці зачинили двері та почали знімати це на відео, не даючи йому вийти. Однією, з найбільших проблем стало те, що в туалеті було осине гніздо. Під час спроби вибратись із приміщення хлопця вжалило понад 25 ос. Хлопець є алергиком, і через сильний біль та шок він вибив двері. Цей весь процес однокласниці стояли, знімали на відео та сміялись (ймовірно, для TikTok) навіть не спробували відкрити двері, які вони закрили із зовні. Хлопці (однокласники) прибігши на крик, коли постраждалий вже вибив двері, допомогли зателефонувати до матері, та надали першу допомогу. У лікарні йому надали першу медичну допогу, адже від укусів були проблеми з диханням, підвищився тиск, знизився рівень кисню в крові. Хлопцю також дали багато знеболювальних, оскільки укуси припали на голову та шию. Є всі необхідні документи з лікарні для підтвердження серйозності ситуації",- йдеться в дописі.

Як прокоментував Бліц-Інфо директор КНП "Косівська ЦРЛ" Іван Фазан, 24 серпня у відділення екстреної медичної допомоги справді звернувся хлопець з проявами алергічної реакції на укус комах.

"Те що розповідають вжалили 25 і більше ос - це неправда. Було максимум 2-3 укуси. Спостерігалося почервоніння в місцях укусів. Його орглянув лікар анестезіолог-реаніматолог. Надали медичну допомогу. Поспостерігали за ним. Алергія минула і ми відпустили його додому",- каже медик.

У секторі комунікації ГУНП в області кореспондентці Бліц-Інфо повідомили, поліція розпочала перевірку за даним фактом.

"Встановлюються всі обставини події. Наразі зʼясовано, що дитина вдома. Загрози життю та здоровʼю немає. Батьки до поліції не зверталися",- кажуть у поліції.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!