У Микуличині конфлікт між сусідами закінчився різаниною


Поліцейські Івано-Франківщини розшукали та затримали зловмисника неподалік лісового масиву, куди він намагався втекти. На цей час підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, розпочато кримінальне провадження.

18 квітня близько 16:20 до відділення поліції №1 (м.Яремче) надійшло повідомлення про вбивство у селі Микуличин, Яремчанської територіальної громади, інформує пресслужба обласної поліції.

Заявниця пояснила, що між її 25-річним співмешканцем і 48-річним сусідом виник конфлікт, який завершився ножовим пораненням. На місце події негайно виїхали поліцейські.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що напередодні чоловіки розпивали спиртні напої. Згодом між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. У ході сутички господар ножем наніс удар в область шиї товаришу, від чого той помер до приїзду швидкої. Після скоєного зловмисник втік.

Поліцейські негайно розпочали пошуки зловмисника, опитали можливих свідків і очевидців, оглянули прилеглу територію та вже менш ніж за годину розшукали фігуранта, коли той намагався скритися у лісовому масиві.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України. Додамо, що він раніше судимий за вчинення крадіжок, а також у суді слухається ще одна справа щодо нього за вчинення майнового злочину.

Невдовзі слідчі, за погодженням обласної прокуратури, повідомлять про підозру зловмиснику у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а суд обере йому запобіжний захід. Проводиться слідство.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!