У Надвірній підпалили автівку, яку мали передати військовим на Покровський напрямок


У ніч з 26 на 27 серпня у Надвірній невідомі спалили автомобіль, який відремонтували та мали передати військовому на Покровський напрямок.

Про це у facebook повідомив військовослужбовець Іван Дзебчук.

За словами чоловіка, днями автомобіль після ремонту мали передати йому на Покровський напрям, де зараз він воює.

"Слава Ісусу Христу дорогі мешканці і земляки міста Надвірна!Я військовий і зараз знаходжуся на Покровському напрямку. 27 серпня 2024 року приблизно в 00-00:30 було здійснено підпал військового автомобіля, який мав прямувати сюди до мене і відповідно виконувати службово бойові завдання! Автомобіль відновленню та ремонту не підлягає! Бог з тим автомобілем друзі тяжко важко, але назбирали на той Автомобіль укомплектували відремонтували і він готовий був до виїзду в зону бойових дій! Але якась тварина його підпалила чи підпалили????? В мене питання всі ми хочемо скорішої перемоги над окупантами, але наші люди як показала ситуація ще гірші за орків! Прошу всіх небайдужих, щирих і дійсно справжніх Українців відгукнутися і надати любу інформацію яку можливо хоч хтось щось знає і цим допоможе знайти вандала чи можливо вандалів хто це зробив і змусити відповісти за скоєне такі випадки просто не можна залишати без уваги! Надати інформацію прошу за номером телефону:0971061360, Іван.Щиро вдячний за репости і надання любої інформації", - розповів Іван Дзебчук у facebook.

 У поліції підтвердили цю інформацію та розповіли Бліц-Інфо, що відкрили кримінальне провадження.

"Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 114-1. У рамках провадження будуть встановленні всі обставини", - прокоментували у ГУНП області.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!